MORT

MORT

dimarts, 2 de novembre del 2010

ELS TRES DIARIS

El Periódico és un dels diaris que explica les notícies de Catalunya i es en català en canvi el mundo i el país es en castellà; hi ha dos típus català i el castellà, i expicarem una notícia sobre un miners que es van quedar atrepats a Xile





El Periòdico:


Els 34 obrers atrapats des de dijous en una mina de coure i or del nord de Xile poden disposar d'oxigen per a unes 72 hores en el cas que hagin aconseguit accedir al refugi situat a uns 100 metres per sota de la zona de l'esfondrament, segons el Govern. L'accident es va produir dijous al voltant de les 14.00 hora local.





El Mundo:

Després de gairebé 70 dies de tancament, alguns dels 33 miners atrapats a 700 metres de profunditat discuteixen com nens no per determinar qui sortirà primer a la superfície, sinó qui serà l'últim. Però la discussió té el seu rerefons, ja que l'últim en sortir tindrà un premi extra: el rècord de ser la persona que més temps va sobreviure sota terra després d'un accident miner.

El País:

Els 33 miners sepultats a 700 metres de profunditat a la mina San José, a la regió d'Atacama (nord del país), es troben il.lesos, segons un missatge i una carta que van aconseguir amarrar amb elàstics en una barra metàl.lica d'una sonda que ahir va arribar fins on es troben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada